logo
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

''Even stoppen bij Okken aan de Hunebed Highway'' 

Tijd voor een tussenstop? Bij ons ben je op het juiste adres om even bij te tanken. Verwen jezelf met één van onze versbelegde broodjes uit ons ruime assortiment. We bereiden het graag voor je terwijl je alvast plaatsneemt in onze gemoedelijke koffiehoek. Neem je het liever mee? Ook dat is geen probleem. Verder kun je bij ons terecht voor onder andere een heerlijke gehaktbal, warme snack of lekkere kop koffie (to go)! Kortom, een ideaal pauzemoment.

Voordat onze deuren van het tankstation openen hebben wij alle voorbereidingen getroffen om alles weer dag- en ovenvers te maken. De geur van verse afgebakken broodjes zal je dan ook niet zijn ontgaan bij binnenkomst op de vroege morgen! De hele dag door wordt er volop vers gebakken.

We zien jullie graag! Wees welkom in onze gezellige bakery STOP34.

GEMAKKELIJK EN DIRECT BESTELLEN?

 

Menukaart      whatsapp.svg Whatsapp  

STOP34, onze bakery
 


  • Liever niet wachten? APP of BEL ons dan op ons STOP34-nummer, en wij zorgen dat het op het door jouw gewenste tijdstip klaarstaat.
  • Grote bestelling? (Denk hierbij aan een afname van minimaal 20 broodjes) Ook hier ontzorgen we je graag van en kun je bij ons mee terecht! Geef minimaal 3 uur van tevoren jouw bestelling door en wij maken het graag voor je klaar!
  • Spaar je al mee aan een GRATIS broodje naar keuze? Bij élk versbelegd broodje ontvang je 1 knipje en bij een volle kaart (10 knipjes) heb je recht op een GRATIS broodje naar keuze! Dit is een doorlopende actie.
Content Image 3

Welkom op ons TANKSTATION 

U kunt bij ons tankstation 24/7 tanken! De geleverde brandstoffen zijn van een zeer hoogwaardige kwaliteit. De belangrijkste voordelen van Shell V-Power:


- Helpt om uw motor schoner te houden
- Minder motorproblemen
- Meer kilometers rijden

Bij Shell kunt u Air Miles sparen en wanneer u V-Power tankt spaart u zelfs dubbel zo veel. U spaart niet alleen door te tanken, maar ook bij aankopen van onze shopproducten. En bent u al bekend met het loyaltyprogramma Shell Miles&Me? Hiermee ontvangt u nóg meer leuke extraatjes bij het tanken, zoals gratis shopproducten of extra Air Miles.
Na sluitingstijd kunt u gewoon verder sparen, wij maken namelijk gebruik van een contactloos betaalsysteem buiten bij onze PIN-paal.
Verder krijgt u bij elke tankbeurt van 25L of meer een knipje. Wanneer de knipkaart vol is (6 knipjes) ontvangt u 50% korting op een wasprogramma naar keuze!

Kortom, heel veel te sparen bij Shell Autobedrijf Okken!

Vragen of interesse?

Morgen Internet - Zorgeloos website