Team Autobedrijf Okken

Over Okken

Op zijn achttiende ging huidige eigenaar Jan Okken aan de slag als zaterdaghulp bij het garage bedrijf in Eext. Een bedrijf met dealer geschiedenis. Later kwam hij in vaste dienst. In 1988, nog geen tien jaar later, heeft Jan het bedrijf overgenomen.

Na jaren van gestage groei is besloten om een gestrand bouwproject van een collega garage bedrijf in de omgeving over te nemen. Op een mooie en zeer goed bereikbare locatie nabij de N33 en N34 aan de Oelenboom in Gieten. Wat in 2007 begon met een idee voor een ruime werkplaats met een paar bruggen, groeide al snel uit in een modern bedrijfspand met de uitstraling van een dealerbedrijf. Naast een werkplaats met 7 bruggen, een rollenremtestbank, een bandenserviceruimte en een hypermoderne 3D uitlijnbrug, kwam er een flinke kantoorruimte, een moderne showroom, een Shell tankstation en een moderne wasstraat met 3 doe het zelf wasboxen.

Tijdens het uitbreken van de kredietcrisis in 2008 zat Okken middenin het bouwproces van dit project. Echter, ermee stoppen was geen optie! Met dit als resultaat. Nu staat er een mooi pand, waar we nog in kunnen groeien. Eind 2011 hebben we de nieuwe vestiging in Gieten geopend. De vestiging in Eext blijft in zijn huidige vorm met drie monteurs voort bestaan. Wij zijn in ieder geval klaar voor de toekomst!

Voor beide locaties geldt: Ouderwetse service in moderne techniek! Een goede service en een persoonlijke benadering staan bij Autobedrijf Okken hoog in het vaandel.

WERKPLAATS

Rudy Okken

Eigenaar

Jan Okken

Mede-eigenaar
Administratie

 

Sietze de Boer

Receptie

Henk Okken

Autotechnicus

Patrick Klaassens

Autotechnicus

Ward Docter

Autotechnicus

 

Gezinus Speulman

Autotechnicus

Leon Tiersma

Autotechnicus

Stefan Nienhuis

Autotechnicus

Henok Alemseged

Car cleaning

Robin Lammerts

Car cleaning

Verkoop

Rick Kelly

In & Verkoper

Jordy Hamminga

Junior verkoper

TANKSTATION & STOP34

Jannie Okken

Mede-eigenaar
Administratie

Janine Greving

Shopmanager

Marrianne Pijl

Shopmedewerker

Gea Dijkstra

Shopmedewerker

Jente Hollander

Shopmedewerker

  

   

Kimberley Sanders

Shopmedewerker

Sabine Keijzer

Shopmedewerker

Amber Mennega

Shopmedewerker

    Iris Jansen

Shopmedewerker

Manon Keijzer

Shopmedewerker