Tanken en carwash

Tankstation / tankshop

Wist u dat we bij Autobedrijf Okken Gieten ook beschikken over een eigen tankstation? Benzine, diesel of gas: u kunt het bij ons allemaal tanken. Handig als u uw auto komt brengen voor onderhoud, want dan kunt u dat meteen met een tankbeurt combineren. Ook makkelijk als u een leenauto mee heeft gehad en deze bijvoorbeeld nog af moet tanken voor u deze inlevert.

Shop met eet- en drinkwaren en Stop34Bakery

Bij ons tankstation vindt u ook een kleine shop. Hier kunt u terecht voor allerhande versnaperingen. Denk bijvoorbeeld aan lekkere snacks, snoep, verfrissende drankjes en overheerlijke verse broodjes: kijk rond, bepaal waar u zin in heeft en maak uw keuze.

 

Carwash

In onze wasstraat met Wash-Tech roll-over machine met vinyl borstels wordt uw auto krasvrij gereinigd. U heeft keuze uit verschillende programma's met speciale hogedruk wielwas, bodemwassing en hotwax. Als extra is deze machine uitgerust met een speciaal programma met Shine TecsPolish. 

Met ShineTecsPolish krijgt uw auto  na elke wasbeurt een hoogglanzend oppervlak. De polish beschermd de lak tegen zure regen en voorkomt roestvorming en kleurvervaging in de zon. Bij regelmatig aanbrengen van ShineTecsPolish geeft het een beschermende laag en een 'makkelijk schoon te maken' resultaat. 

Ook is er een speciaal programma voor bedrijfsauto's met imperial. In de roll-over kunnen auto's gewassen worden tot 2.80m hoog (L3 en H3). Op vrijdag en zaterdag bieden wij gratis hulp bij de voorwas. Terwijl u kunt genieten van een gratis kopje koffie wordt uw auto weer mooi schoon. 

Wasboxen

Natuurlijk is het ook mogelijk om uw auto zelf te wassen in één van onze moderne wasboxen. Op het terrein zijn drie self-wash-boxen aanwezig en twee stofzuigers. Om uw auto weer te laten glimmen kunt u kiezen uit verschillende producten. 

Speciaal voor uw camper/caravan is een extra grote wasbox aanwezig. Het is zelfs mogelijk om er een truck in te wassen! 

 


Openingstijden tankshop en wasstraat: 

Maandag t/m vrijdag van 07.00 tot 20.00 uur

Zaterdag van 08.00 tot 20.00 uur

Zondag van 09.00 tot 20.00 uur 

 

Tanken en gebruik maken van de self-wash-boxen kan 24 uur per dag, 7 dagen per week.