RLM_6820.jpg

Financial lease

Middels Financial Lease koopt u als ondernemer als het ware een auto op afbetaling. Deze vorm van leasen is te vergelijken met het kopen van een huis: je sluit een hypotheek af en bent direct eigenaar van de woning. Het huis blijft onderpand van de bank. Dit geldt ook voor het aanschaffen van een auto middels Financial Lease. U bent zelf economisch eigenaar en lost de lease binnen de vooraf besloten termijn af bij de bank. Zodra de leasetermijn is afgelopen, bent u volledig eigenaar en hoeft u de auto niet meer in te leveren. Dit betekent dat het maandelijkse bedrag dat u betaalt, een investering is in uw eigen auto. 

Financial Lease kent vele voordelen voor ondernemers. Zo wordt het aanschaffen van een auto met behulp van Financial Lease door de fiscus gezien als een investering in de onderneming. Hierdoor profiteert u direct van allerlei fiscale voordelen zoals afschrijving, investeringsaftrek en btw-teruggaaf.

Ook voordelen als onbeperkt kilometrage, behoud van schadevrije jaren, en de keuzevrijheid in o.a. onderhoud en verzekering maken deze leasevorm zo aantrekkelijk.

Shortlease

Short lease is een vorm van leasen met een korte looptijd. Uw organisatie is slechts voor een korte periode gebonden aan een leasecontract. Heeft uw organisatie tijdelijk behoefte aan extra auto's, bijvoorbeeld bij aanname van nieuwe/tijdelijke medewerkers, of bijvoorbeeld vanwege de levertijd van uw nieuwe auto? Dan kan short lease voor u een uitkomst zijn.

Operational lease

Wilt u als ondernemer een auto aanschaffen zonder gebruik van eigen financiële middelen? Autobedrijf Okken neemt alle zorg uit handen, terwijl u profiteert van de voordelen van Operational lease.

Bij Operational lease rijdt u zakelijk een nieuwe auto, inclusief alle services (onderhoud, belasting, etc.) tegen een vast bedrag per maand. Ook handig: u heeft voor al uw vragen één aanspreekpunt, Autobedrijf Okken. Ook voor schade en onderhoud. En zit u op een gegeven moment aan het einde van de looptijd? Dan levert u de auto gewoon weer bij ons in. Het doorleasen of overkopen van de auto kan natuurlijk ook.

Heeft u interesse in Operational lease? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

 

Private lease

Private lease is dé nieuwe manier van auto rijden. In plaats van de auto te kopen, least u deze privé voor een langere periode. Zo kunt u in een nieuwe auto rijden voor een vast bedrag per maand. Dit resulteert in optimale financiële zekerheid.

In de maandkosten zitten namelijk ook alle afschrijvingskosten zoals belasting en verzekering, maar u hoeft ook niet meer om te kijken naar onderhoud en reparatie. Dat is onze zorg.

Meer weten? Vanzelfsprekend staan wij bij Autobedrijf Okken klaar om uw vragen te beantwoorden.

geld lenen kost geld.png