RLM_6845.jpg

In- en verkoop

Wij verkopen zowel nieuwe als gebruikte personen- en bedrijfswagens van alle merken. De betrouwbaarheid van een occasion is belangrijk. Daarom worden al onze gebruikte auto's bij inname grondig geïnspecteerd en gepoetst en worden onze auto's geleverd onder dezelfde condities en garanties als bij de merkdealer. In onze showroom staat een wisselend assortiment occasions in vrijwel iedere prijsklasse. Wij geven graag advies en helpen u bij het oriënteren en het kiezen van uw nieuwe auto.

Ons aanbod is gekoppeld aan een streng en selectief inkoopbeleid. Enkel eerste klas occasions worden door ons ingekocht en aangeboden. Zo kunnen wij onze kwaliteitsnorm bewaken. Zaken als de juiste motorisering, bekende onderhoudshistorie, kloppende kilometerstand en netheid zijn voor ons van het grootste belang bij inkoop. Uiteindelijk zijn die zaken tekenend voor de kwaliteit die wij leveren en juist daar willen wij ons in onderscheiden.

Heeft u zelf ook nog een auto die u in wilt ruilen op het moment dat u een occasion wilt gaan aanschaffen? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij beoordelen uw auto en maken vervolgens een passende deal met betrekking tot de inruil van uw auto.

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons aanbod? Neem dan een kijkje in onze online showroom. U bent van harte welkom voor een bezichtiging of proefrit. Wilt u zeker weten of de auto die u op het oog heeft aanwezig is? Dan kunt u van tevoren bellen naar 0592-261 225. Zo kan eventueel een onnodige reis worden voorkomen en kunnen wij rekening houden met uw komst!