Werkplaats

Onze werkplaatsen

Autobedrijf Okken beschikt over een tweetal moderne werkplaatsen, in Gieten en Eext. Beide werkplaatsen beschikken over alle apparatuur om onderhoud aan uw auto zo zorgvuldig mogelijk uit te voeren. En dit doen we niet voor één merk maar voor alle merken! U kunt bij ons terecht voor onderhoud van:

  • alle merken personenauto’s
  • alle merken bedrijfswagens
  • alle merken campers

Tijdens het onderhoud aan uw automobiel houden we nauw contact. Mochten er onverhoopt problemen aan het licht komen dan zullen wij u hierover tijdig informeren.

Hieronder enkele werkzaamheden die we in onze werkplaatsen kunnen uitvoeren.

Okken_highres-35

APK Keuring

Bij deze wettelijk verplichte keuring controleren wij uw voertuig volledig op de door RDW vastgestelde eisen. Roetmetingen, verlichting, uitstekende delen, roestvorming en de reminrichting zijn enkele van de controlepunten. Mocht uw auto niet door de APK keuring komen, dan kunnen wij direct de noodzakelijke reparaties voor u uitvoeren!

Meer over APK keuring

Onderhoud

Voorkomen is beter dan genezen, ook voor uw auto! Regelmatig laten onderhouden van uw auto is een must om niet voor verrassingen komen te staan! In onze werkplaatsen voeren we al het onderhoud vakkundig voor u uit. U kunt hierbij denken aan verversen van olie, vervangen van remblokken.

Meer over onderhoud...

Aircoservice

In de zomer verkoeling in de auto, in de winter de uitkomst bij beslagen ramen. Ook de airco van uw auto dient regelmatig gecontroleerd te worden om nare geurtjes en irritaties te voorkomen.

Advies: laat minimaal één keer per twee jaar de airco controleren!

Meer over Aircoservice ...

Bandenservice

Wellicht een van de belangrijkste onderdelen van uw auto. Ze zorgen voor rijcomfort maar ook zeker voor veiligheid. Een goed uitgelijnd voertuig met banden van voldoende profiel zijn een must voor een veilige rit! Met onze moderne uitlijnapparatuur kunnen wij dit allemaal voor u verzorgen!

Meer over bandenservice...